Rüyada evi tamir ettirmek

Rüyada evi tamir ettirmek sıkıntıların biteceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada evi tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada evi tamir ettirmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada ev tamir ettirmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada tamir edilen ev görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, haklılığının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek resmi bir göreve getirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments