Rüyada uçak tamir etmek

Rüyada uçak tamir etmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, güzel günler için yaşayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet eder.

Rüyada uçak tamir etmek gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada uçak tamir etmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada araba tamiri yapmak allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ev tamiri yapmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada baca tamir etmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada ev tamiri yaptırmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, şansa tabir olunur.

Rüyada eşya tamir etmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye tamir etmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada pencere tamir etmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments