Rüyada tabakta çorba görmek

Rüyada tabakta çorba görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, güzel günler için yaşayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta çorba gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tabakta çorba görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yoğurt çorbası görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada mantı çorbası içmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kıllı çorba içmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işarettir.

Rüyada misafire çorba ikram etmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yılan çorbası içmek kazaya ve belaya yakın olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorba dökmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencere dolusu çorba görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments