Rüyada kıllı çorba içmek

Rüyada kıllı çorba içmek kötü ve zor günler yaşanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kıllı çorba içmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Rüyada kıllı çorba içmek tartışmaların kavgaya döneceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada domates çorbası içmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, duygularını açığa vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yoğurt çorbası içmek hasret çekenlerin birleşeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası içmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşıkla çorba içmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayran çorbası içmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments