Rüyada yılan çorbası içmek

Rüyada yılan çorbası içmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yılan çorbası içmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada yılan çorbası içmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada soğuk çorba içmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday çorbası içmek büyük bir işe kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yayla çorbası içmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ekşi çorba içmek kendi işini kurup başına geçeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Rüyada un çorbası içmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Rüyada sütlü çorba içmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments