Rüyada çorba dökmek

Rüyada çorba dökmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, işinde uzmanlaşacağına rivayet eder.

Rüyada çorba dökmek gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada üzerine çorba dökmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada çorba dökmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada çorbayı dökmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Rüyada yere çorba dökmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çorba üzerine dökmek hayat içinde çok rahat edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası dökmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine çorba içmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments