Rüyada tabağa yazı yazmak

Rüyada tabağa yazı yazmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabağa yazı yazmak gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada tabağa yazı yazmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuda yazı yazmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada suya yazı yazmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada avuç içine yazı yazmak hayırlı haberler getireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada avuca yazı yazmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine tabir olunur.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak kısmetlerinin de kapanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments