Rüyada avuç içine yazı yazmak

Rüyada avuç içine yazı yazmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada avuca yazı yazmak başarılarının bir ömür süreceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada avucuna yazı yazmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda yazı görmek insanları kandıracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde yazı görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada vücuda yazı yazmak yüzlerin asılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Rüyada havaya yazı yazmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments