Rüyada suyun altında yıkanmak

Rüyada suyun altında yıkanmak malının ve aşının da çoğalacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada suyun altında yıkanmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada su altında nefes almak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada suyun altından geçmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde altın bulmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında öpüşmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bunalıma gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın suyu görmek kötülüklerden uzak kalacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada su içinde altın toplamak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada suların altında kalmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments