Rüyada suyun altında öpüşmek

Rüyada suyun altında öpüşmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada suyun altında öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında ev görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, çok iyi şeylere delalettir.

Rüyada su içinde altın bulmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.

Rüyada su altında altın bulmak mal mülk sahibi olunacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada suyun altında kalmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada su altında kalmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada aniden sular altında kalmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suların altında kalmak kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments