Rüyada su altında nefes almak

Rüyada su altında nefes almak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada su altında nefes almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada su altında nefes almak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, makamından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada su altında nefes tutmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes tutmak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada denizin altında nefes almak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments