Rüyada altın suyu görmek

Rüyada altın suyu görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın suyu gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Rüyada kendini suyun altında görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun altından yüzmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde altın görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Rüyada evin altından su aktığını görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın bulmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments