Rüyada yüzünde susam görmek

Rüyada yüzünde susam görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, umutlarının çoğalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde susam gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada yüzünde susam görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kavrulmuş susam yemek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada susamış birine su vermek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamlı simit görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah susam görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı susam görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada susam görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada susamlı simit almak başarıya giden yollarının açılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments