Rüyada sürü halinde karga görmek

Rüyada sürü halinde karga görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, inancından ödün vereceğine, zararların telafi edileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada sürü halinde karga gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada sürü halinde karga görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde aslan görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada sürü halinde boğa görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde arı görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde balık görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada sürü halinde fil görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments