Rüyada sürü halinde aslan görmek

Rüyada sürü halinde aslan görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde aslan gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sürü halinde aslan görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde fil görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Rüyada sürü halinde köpek görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde inek görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde at görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde kurt görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments