Rüyada sürü halinde fil görmek

Rüyada sürü halinde fil görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde fil gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada sürü halinde fil görmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde fare görmek rütbe alacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde kurt görmek hasadının tarlasında kalacağına, olmayacak hayallere kapılacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde inek görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde balık görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments