Rüyada surlara tırmanmak

Rüyada surlara tırmanmak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada surlara tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada surlara tırmanmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kale suru görmek terfi alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada suriyeyi görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kale sur görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Rüyada surlara çıkmak örnek insan olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur kale görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada surlar görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments