Rüyada sur kale görmek

Rüyada sur kale görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur kale gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada kale sur görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sur kale görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada kale suru görmek sıkıntılarını çözeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına inanılır.

Rüyada suriyeyi görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sur görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sur kapısı görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada suriye gitmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada surun üflendiğini görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments