Rüyada surlar görmek

Rüyada surlar görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hem ün sahibi olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada surlar gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada surlara çıkmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suriye sınırını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada suriye gitmek istediği herşeye ulaşabileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada suriye görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada surlara tırmanmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tarihi sur görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sur kale görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada survivor görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments