Rüyada kale sur görmek

Rüyada kale sur görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kale sur gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada sur kale görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kale sur görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, adını aklamayı başaracağına işarettir.

Rüyada kale suru görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada suriyeli görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada surlar görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek sur görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski sur görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi sur görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments