Rüyada surlara çıkmak

Rüyada surlara çıkmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kederlerinin son bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada surlara çıkmak gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada surlara çıkmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek sur görmek rızık eksikliği yaşayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sur sesi duymak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kale suru görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada kale sur görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suriye sınırını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sur görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada surdan atlamak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments