Rüyada tarihi sur görmek

Rüyada tarihi sur görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ona şifa olmayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada tarihi sur gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada tarihi sur görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada suriye görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suriye sınırını görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sur görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada suriyeli görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sur sesini duymak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sur sesi duymak gönül işlerinin hareketleneceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada surlara tırmanmak muradınıza ereceğinize, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments