Rüyada sürekli düğün görmek

Rüyada sürekli düğün görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli düğün gördüyseniz:

  • Daha planlı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada sürekli düğün görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli uyumak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada sürekli araba sürmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kendini okulda görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Rüyada sürekli yemek yapmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments