Rüyada sürekli merdiven inmek

Rüyada sürekli merdiven inmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, darlanacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli merdiven inmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada sürekli merdiven inmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli merdiven çıkmak yenisinin başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Rüyada hızla merdiven inmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada uzun merdivenden inmek büyük bir borcun altına gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada merdivenden uçarak inmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Rüyada kaygan merdivenden inmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada taş merdivenden inmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments