Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek

Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürekli küs olduğun birini gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kan görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sürekli birini aramak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada sürekli öksürmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli eski okulunu görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet eder.

Rüyada sürekli tren görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak mali olarak küçüleceğine, çözüm yolları bulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments