Rüyada sur sesini duymak

Rüyada sur sesini duymak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunlarının günden güne artacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, anne baba duası alacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sur sesini duymak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada sur sesi duymak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sur sesini duymak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kale sur görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suriye gitmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada surlara tırmanmak daha kararlı bir kişi olunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kale suru görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suriyeli görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada suriyeyi görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments