Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yüzünün kızaracağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments