Rüyada elinde süpürge görmek

Rüyada elinde süpürge görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, dertlerin bölüşüleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde süpürge gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada el süpürgesi görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret eder.

Rüyada el süpürge görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada el süpürgesi almak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada elinde süpürge görmek birçok yeni fikir edinileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge hediye almak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi almak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments