Rüyada kanala düşmek

Rüyada kanala düşmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanala düşmek gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sulama kanalına düşmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada su kanalına düşmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kanala düşmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Rüyada arabayla kanala düşmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zaman bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek yeni projelere atılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kanalda yüzmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kanalda balık yakalamak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada kanalda boğulmak hayatın rüya sahibine güleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments