Rüyada duru sudan geçmek

Rüyada duru sudan geçmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yalnız kalınacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru sudan geçmek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada duru sudan geçmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Rüyada duru suda boğulmak engel tanımayan biri olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada duru bir deniz görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada duru deniz görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru göl görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments