Rüyada suda kum görmek

Rüyada suda kum görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yüzünü güldüreceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, malının artmasını sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada suda kum gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada suda kum görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kumlu suda yüzmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumu süpürmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumdan merdiven görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kum saati görmek kişinin her türlü zenginliğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada kumun içine gömülmek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kum elemek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments