Rüyada kumlu suda yüzmek

Rüyada kumlu suda yüzmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, adaletin geleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kumlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada kumlu suda yüzmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada suda kum görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kumlu denizde yüzmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum içinde yüzmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada kumun içinde yüzmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulur.

Rüyada kumda yüzmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments