Rüyada kumu süpürmek

Rüyada kumu süpürmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumu süpürmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kumu süpürmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum süpürmek kazancının artacağına,, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada tozlu halı süpürmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncayı süpürmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avluyu süpürmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tozları süpürmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kırık cam süpürmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okul bahçesi süpürmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments