Rüyada kum saati görmek

Rüyada kum saati görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, parasının ve canın güvende olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum saati gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada kum saati görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada taş kum görmek ferahlık veren sözler duymaya, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çöl kumu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum birikintisi görmek rakiplerinin üzüleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumda emeklemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işarettir.

Rüyada kumu eşelemek olumlu değişiklikler yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumlu denizde yüzmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments