Rüyada berrak suda boğulmak

Rüyada berrak suda boğulmak çok güzel çalışmalar yapacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada berrak suda boğulmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada berrak suda balık görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kendini berrak suda görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada berrak suda balık yakalamak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada berrak suda abdest almak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak bir suda yüzmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments