Rüyada suda çiçek görmek

Rüyada suda çiçek görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada suda çiçek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada suda çiçek görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, dertlerin dermanının bulunacağına alamet eder.

Rüyada telefonu suda görmek üzüntülerinin son bulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yürüyen birini görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada suda canlı balık görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada suda tabak yıkamak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada duru suda balık görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı suda yıkanmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments