Rüyada suda batmadan yürümek

Rüyada suda batmadan yürümek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada suda batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suda batmadan yürümek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye inanılır.

Rüyada suda batmamak eve kapanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suda battığını görmek hayatının güzelleşeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada denizde batmadan yürümek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde batmadan yürüdüğünü görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize batmadan yürümek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments