Rüyada suda battığını görmek

Rüyada suda battığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet eder.

Rüyada suda battığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada suda battığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada suda batmadan yürümek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Rüyada suda batmamak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna iğne battığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Rüyada gemide battığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulur.

Rüyada arabanın battığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada tığ battığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada feribotun battığını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments