Rüyada su yılanının ısırdığını görmek

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, maddi açıdan ferahlamaya, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada su yılanının ısırdığını gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek çevresinin genişleyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ısırdığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments