Rüyada yılanın ısırdığını görmek

Rüyada yılanın ısırdığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, her zaman şükür içinde olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan elini ısırmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada parmağını yılan ısırmak sevap işleyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine yorulur.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments