Rüyada su yılanın ısırdığını görmek

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada su yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ısırmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments