Rüyada su yılanı ısırdığını görmek

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, aşının da çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada su yılanı ısırdığını gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini ısırmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek yaşamının da düzene gireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların ısırdığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments