Rüyada yılan ısırmak

Rüyada yılan ısırmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, rütbe edineceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada yılan ısırmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments