Rüyada yeşil yılan ısırmak

Rüyada yeşil yılan ısırmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada yeşil yılan ısırmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, haram mala işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin bir anda azalacağına delalettir.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada yılan elini ısırmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments