Rüyada yılan beslemek

Rüyada yılan beslemek sağlığın da bozulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yeni işler alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan beslemek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada küçük yılan beslemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılan beslemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yavru yılan beslemek kazancından başkalarına da vereceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yılan beslemek elden çıkan malların geri kazanılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yılanı beslemek çok kötü durumlara düşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada evde yılan beslemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde yılan beslemek ters giden durumların düzeleceğine, can bulacağına delalettir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek yolunun açık olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments