Rüyada su yeşili renk görmek

Rüyada su yeşili renk görmek başarıya giden yollarının açılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, zor zamanların biteceğine, neşesini kaçıracağına inanılır.

Rüyada su yeşili renk gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada yeşil renkli su görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk su görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkte su görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada su yeşili renk görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli dere görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk giysi görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli arabaya binmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments