Rüyada yeşil renk giysi görmek

Rüyada yeşil renk giysi görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk giysi gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada yeşil renk giysi görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor renkli giysi görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yokluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli giysiler görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil giysili birini görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk yılan görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli kalem görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli otobüs görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments