Rüyada yeşil renk su görmek

Rüyada yeşil renk su görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk su gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada su yeşili renk görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli su görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkte su görmek asık yüzlerin güleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk su görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli yüzük görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, önünün açık olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli araba almak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments