Rüyada yeşil renkte su görmek

Rüyada yeşil renkte su görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, endişelerinin son bulacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte su gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte su görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli su görmek hayırlı bir terfi alınacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su yeşili renk görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk su görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk çizme giymek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada asker yeşili renk görmek adını kirleteceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments