Rüyada çatı üstünde oturmak

Rüyada çatı üstünde oturmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, makam ve rütbe edineceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Rüyada çatı üstünde oturmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatıya oturmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada çatıda oturmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı katında oturmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada çatının üzerinde oturmak kendisini korumaya alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada çatı üstünde yürümek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments